Igår kom min mammas kompis och gälpte till med valptestet.

Vit sprang rakt fram till mammas kompis Emma och slicka henne i ansiktet.

Efter det ska man kasta en sak och då ska dom förhoppningsvis hämta och ge en saken. Det gick ganska bra. Men hon kom med saken lite tveksamt.

Sedan ska man kampa med en leksak med långt snöre. Då kampade Emma och vit en stund aktivt. Hon är jätte kampglad.

Sen ska Emma gå iväg en stund för att se hur hon reagerar på det. Då följde hon bara efter och sen när vi skulle skö skramlett ville vit inte gå ifrån Emma. Emma behövde ställa sig upp. För att vit skulle gåifrån henne.

Vi körde skramelet. Vi hade hängt upp ett kastrulllock med ett snöre. Sen ställde vi en kastrull under locket så när man släpper kastrull lånketskrammlar det. Hon blev lite skraj men hon gick nästan direkt fram till kastrullen och kolla vad det var.

Sen gjorde vi det med alla valpar.