Igår när vi tog ut valparna så hörde dom för första gången en bil. Det var min farmor och farfar som kom för att fira min pappa. Och samtidigt så kom Hugo en av våra grann hundar och hälsa på. Men valparna dom bara stod och kollade på honom. Och när jag skulle gå och hämta han så följde valparna efter så då gick jag tillbaka. Sen ringde mamma Hugos ägare och bad honom komma och hämta Hugo. Sen fick valparna träffa några från vår släkt. Men blå är lite blyg men han gick först fram till min farbror. Och jag tror hans stora röda skägg påminde om min pappas skägg.

Idag fick hanvalparna träffa en av våra gamla valpar. Han heter Eld men han tyckte att dom var jobbiga när dom hoppade på han. Och orange är så korthårig så han fryser så fort han kommer utanför dörren. När vi var ute idag så gick orange iväg för han tyckte att det var kallt. Och blå jagade runt Eld.

Efter det gick vi in och då fick valparna en varsin kykling hals. Utan ben i såklart och när några var klara så försökte dom ta av dom andra. Vit satte nästan den i halsen för hon fick bråttom när de andra försökte ta den.