Beila är en energisk, orädd och lättbelönad tik som är en riktig arbetsmyra. Hon är socialt självsäker och tillgänglig. En hund som är rolig att jobba med.

Famas är en lättsam, snäll och trevlig hund som är har stor vilja att följa sin mattes uppmaningar. Även han är en orädd och energisk hund!

Denna kull vill ha köpare som ser farten och arbetsglädjen som en tillgång…

Famas…

Famas är en vänlig, lekfull och lätt hund. Han är friröntgad på både höfter och armbågar (HD:a och ED:0) med en bra stamtavla. Han är en mörk och väldigt snygg beauceron som är utställningschampion i Estland, Lettland, Gibraltar och internationell utställningschampion. Famas är född 2010 så han är fem år gammal. Han har flera kullar i Frankrike och Finland men inga i Sverige. Han har en helbror som är multichampion och en halvbror som också är multichampion som är välanvända avelshanar i Frankrike.

Vallning

Han har även gjort det franska vall anlagstestet (CANT), i de filmer som är upplagda när han vallar, så syns det att han har stor vilja att hålla ihop flocken. Är snäll och bits inte med starka vallinstinkter.

Mentalitet

Han har klarat cotation 4 (franskt karaktärstest), och 190 poäng vid LTEP (Finsk korning) vilket är jättebra. Det visar att han är en orädd hund med stark karaktär. Han har stor vilja att arbeta, är kampglad och leker gärna. Han har stor vilja att vara sin matte till lags. Han går bra med andra hundar även hanar av olika rang. Han beskrivs som glad och snäll och är en social och tillgänglig hane.

Beila…

Beila och Famas har en inavelsfrekvens på 0 %. Valparna får en bra stamtavla med många friröntgade individer. Beila kommer från en kull på 10 valpar där alla är friröntgade på höfter och armbågar.

Valparnas stamtavla

Beräknas att födas i januari 2016. Hör av er om ni är intresserade av valp efter Beila och Famas…