Grattis till Asatrons Brokka som fick Excellent, CK, BIR med 1:a placering i juniorklass på Svenstavik 4/8. Med motiveringen “Utmärkt proportioner och storlek. Vackert huvud. Korrekt bett, ögon och öron. Utmärkt hals och rygglinje. Utmärkt benstomme, tassar och sporrar. Utmärkt bröstkorg och förbröst för sin ålder. Utmärkt hår och färger. rör sig bra!”


Grattis till Asatrons Balder som är nu röntgad med resultatet HD B/B ED 0.

Grattis till Asatrons Bove som är nu röntgad med resultatet HD A/B ED 0.

I lördags var vi till Järvsö och gjorde MH.
Asatrons Båra, visade sig vara en social tjej, tydligen ville hon inte kampa. Klarade att reda ut överraskningen och skramlet bra. Visade ingen hot eller aggression. Fick en 5:a på skottet, men det vart ju lite svårare när hon inte kampade…

Asatrons Brokka, hade bra på kontakten, lekte och kampade glatt med testledaren och Elisabeth. Hade bra leklust och gripande. En 3:a på aktiviteten. Inget hot eller aggression. Tog sig fram till överraskningen och skramlet efter lite hjälp men utan kvarstående rädslor. Vid skottet tittade hon till och då fick en 3:a på skottet.

Asatrons Brimer hälsade glatt och fick 3:a på samarbete och hantering. Han har mycket leklust. 4:a på aktiviteten. Han hukade sig bara på överraskningen (2:a i rädsla) och klarade ut det bra även skramlet utan kvarstående rädslor. Ingen hot och aggression. På skottet under kampen så forsatte han kampa utan avbrott men på passiviteten under skott råkade han komma med ryggen mot skytten och blev överraskad så han hoppade till och därav 3:a på skotten.

Asatrons Beila hade 4:a på kontakt och samarbete, och 3:a på hantering. Hon hade 3:a på gripande för hon tar föremålet mer med framtänderna. Bra leklust och kampade med testledaren och mig. En 4:a på aktiviteten, men det är ju så att Beila har ju inte tid att vara still! Visade nyfikenhet, och utforskade skramlet själv när jag gått halva sträckan. Inga kvarstående rädslor. Ingen hot och aggression. På spökena skällde hon “med uns till allvar”. I andra leken hade hon bättre gripande. Hon tittade till på skotten och fick en 2:a.

Tack så mycket Eva, Elisabeth, Stina för att ni kom och gjorde MHt. Så härligt att få träffa Båra, Brokka och Brimer! Och Tack Nickan (Gandlafs matte)som var hemma och tog hand om valparna så vi kunde åka på MHt. Även kul att Börje och Maud (Atle) kom och tittade!

En härlig dag!