Blakker har nu också röntgas med svaret HD A/B och ED 0. Grattis Micke o Emma!!!

Igår röntgades Beila, Blenda och Brimer. Idag kom svaret på hunddata, alla tre är HD A och ED 0. Knäna röntgades också på Beila och Brimer, vilket var felfria. Beilas nacke röntgades också och har läkt fint.
Brimer har dock en skada på ena tån på höger tass, vi hoppas att han inte får så mycket problem med tån i framtiden.

Så det ser ju onekligen lovande ut med B-kullen

Asatrons Brokka HD B/B ED 0
Asatrons Blakker HD A/B ED 0
Asatrons Beila HD A/A ED 0
Asatrons Blenda HD A/A ED 0
Asatrons Brimer HD A/A ED 0

Grattis till ägarna 🙂

I tisdags var Beila, Blenda, Brimer och Bifrost och vallade i Almunge. Det var sååå kul! Blenda har verkligen förvånat och vallar fåren jättefint och har även börjat valla kor! Hon är så härlig lilla Blenda!

Brimer och Stina utvecklas hela tiden och det är roligt att se att han fungerar även på fåren likväl kor. Nu har korna börjat gå ut hemma hos Stina och Mattias så Brimer hämtar de till mjölkningen.

Beila skötte sig jättefint, Eva sa några fina visdoms ord om Beila. Såsom “henne måste man övertala att hon inte ska valla helt själv” Men hon skötte sig jätte fint och orkade länge!

Bifrost var jätteintresserad av fåren redan från början, fast det var hennes första gång hon träffade får!

Alla visade att de var intresserade av fåren, hade bra språk, och bättre drive än Daka. Så de är till och med bättre än Daka, vilket säger mycket!!!

Bifrost har flyttat nu och kommit till ett jättebra hem på landet, jag är så glad att hon fick det bra tillslut!! Lycka till med henne nu!

Dakawee har gjort ultraljud och hon är helt klart dräktig, nu är det spännande att se hur många valpar som hon bär i denna stora stora mage!