Nu har B-kullen blivit 6 månader gammal, växer så det knakar!

Här är lite bilder på Beila, Daka och Lotta.

Idag ställdes Beila ut för första gången, hon blev BIR valp och fick HP. Fick fin kritik: “feminin tik med avckert uttryck. Korrekt bett. Ovala mörka ögon. Välplacerade öron. Behöver utvecklas mer i bröstkorgen. Stark rygg, rör sig valpigt och rör sig för övrigt med härlig drive. Behöver växa i sin kropp och stabiliseras. Trevligt temperament!”

Hon var så duktig lilla Beila!

Förra helgen var vi hos Brimer i Edsbyn och fick se honom in aktion i ladugården, föste in korna för mjölkning. På söndagen testade vi att valla ungdjuren, och både Brimer, Daka och Beila vallade de flera varv. Jättehäftigt att se att de bara har instinkterna och allt bara faller på plats!

Brimer

Brimer tyckte iallafall att det här var en bra idé!

Grattis B-kullen!