Tiden går och nu när skolan är i full gång har det inte funnits så mycket tid till att uppdatera här. Men vi har fått mycket gjort.

Beila, Brimer och Blenda var till Eva i Almunge och testade vallning på får.

Det var stor skillnad på Brimer som har djurvanan, han hade balanspunkten och stort intresse av fåren. Det som han behöver är en broms smiley

Här är Blenda med Lucas och Eva. Stackars Blenda har opererats för hon svalde ett vasst föremål så innan styngnen var borta så fick hon ha tratt (för att inte slicka på såret) och munkorg så hon inte skulle äta något olämpligt. Nu är hon fullt återställd.

Det var så härligt att träffa Blenda, en väldigt glad och aktiv tik. Lucas och Blenda passar så bra ihop! Hon har dock blivit en liten stads tjej och inte alls så intresserad av får.

Brimer visar så mycket vallinstinkter redan, det ska bli spännande att följa hans utveckling! Stina är så duktig och ligger i och tränar.

De var jätte duktiga både Stina och Brimer smiley

Och hoppas jag får träffa Blenda snart igen utan utrustning smiley

Beila då? Jo hon var inte fullt lika för sig kommen som Brimer, och lite för förtjust i fårskit. Men hon visade stundvis intresse, så med mer djurvana så blir det riktigt bra. Sedan sov hon riktigt gott i bilen.

Beila växer för fullt, hon är nu 53 cm i mankhöjd och väger runt 20 kg.

Här är Lotta och Beila i fullfart i skogen.

Beila är så snabb så hinner ikapp Daka.

Beila.

Beila med sin favorit leksak ankan, finns inget roligare än att hämta den!

Lägg märke till att även Lotta är i släptåg smiley

Beila har även lärt sig att ta lyra med både mat och leksaker, vi har tränat in rulle markeringen och håll fast och det börjar hon bli riktigt bra på!